- See more at: http://www.mybloggertricks.com/2012/05/create-floating-bar-for-pinterest-other.html#sthash.7mfHepm0.dpuf

Tuesday, April 09, 2013

Widgets

Prezentare 4interior.ro


4interior.ro a aparut in anul 2008 pornind de la un hobby si ajungand in prezent la un brand care isi propune sa educe bunul gust si sa ofere produse si accesorii speciale pentru casa. Noi nu oferim doar produse, ci daruim o stare. Vizitatorii nostri sunt persoane care isi doresc un camin confortabil, deosebit, rafinat si personalizat.
4Interior Shop
Intentia 4interior.ro este sa comercializeze toata gama de produse necesare intr-o casa, de la mobilier, covoare, corpuri de iluminat si seminee, la decoratiuni, lenjerii de pat, vesela si produse pentru masa. Nu lipsesc nici produsele pentru copii si nou nascuti, dar nici produsele handmade, atat de apreciate in prezent. Branduri renumite se intalnesc aici, pentru a oferi clientilor nostri cea mai buna calitate, dar si apartenenta la aceleasi valori.
4Interior Shop
Ne place sa tinem la curent vizitatorii si clientii cu informatii si sfaturi de design interior prin intermediul sectiunii de articole prin revista.4interior.ro. Aici se pot vedea materiale despre anumite produse, despre stiluri, sau amenajari finalizate si evenimente din domeniu.
4Interior Shop
Nu lipsesc nici promotiile si ofertele speciale, nici concursurile sau bonusurile pentru clientii fideli.
4Interior Shop

No comments: